Η Energy Products and Technical Support, είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών που δραστηριοποιείται στους τομείς της εμπορίας ενέργειας, την τηλεμετρία και την επίβλεψη κατασκευής και λειτουργίας ηλεκτρομηχανολογικών έργων και ειδικότερα νοσηλευτικών ιδρυμάτων (Νοσοκομεία, Κλινικές, Κέντρα Αποκατάστασης, διαγνωστικά κέντρα κτλ).

Ηλεκτρικό Ρεύμα
Εξασφαλίστε σήμερα οικονομία στη δαπάνη της ηλεκτρικής ενέργειας σας καλώντας μας τώρα στο 2310 431133 και οι ειδικευμένοι ενεργειακοί σύμβουλοι μας, χωρίς καμία δέσμευση, θα σας προτείνουν την βέλτιστη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας, προσφέροντας σας πραγματικά ανταγωνιστικές χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας εώς και 50% φθηνότερα, ανάλογα με το ενεργειακό σας προφίλ με ξεκάθαρο τρόπο τιμολόγησης.

Δείτε περισσότερα
Eπίβλεψη κατασκευής λειτουργίας και συντήρησης Ηλεκτρομηχανολογικών έργων
Η εταιρία μας μέσω των εξειδικευμένων μηχανικών της , έχει μεγάλη εμπειρία στην επίβλεψη κατασκευής λειτουργίας και συντήρησης βιομηχανικών έργων. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συμμετείχε στην επίβλεψη κατασκευής σταθμών μονάδων παραγωγής ενέργειας, διυλιστηρίων καθώς και βιομηχανικών μονάδων. Ιδιαίτερη εξειδίκευση υπάρχει στην επίβλεψη κατασκευής και συντήρησης αλλά και λειτουργίας υγειονομικών μονάδων υγείας (νοσοκομεία, κλινικές, Κέντρα Αποκατάστασης, διαγνωστικά κέντρα κτλ) αλλά και την διοικητική οργάνωση αυτών.

Δείτε περισσότερα
Τηλεμετρία
Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού μέτρησης και συλλογής στοιχείων με την πιο σύγχρονη τεχνολογία παρακολούθησης και αυτόματου έλεγχου εξ αποστάσεως.

Δείτε περισσότερα
Φυσικό Αέριο
Κερδίστε εκπτώσεις εώς και 30% επί των ανταγωνιστικών χρεώσεων του βασικού προμηθευτή. Καλέστε μας άμεσα για μια πληρέστερη πληροφόρηση για την διαδικασία. H εταιρία Energy Products and Technical Support, προμηθεύει φυσικό αέριο σε οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες, με τα καλύτερα και ανταγωνιστικότερα προγράμματα της Αγοράς.

Δείτε περισσότερα
Double Energy
Παρέχει εκπτώσεις κατά 10% στην τιμή προμήθειας Φυσικού Αερίου. σε οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες με σύνδεση φυσικού αερίου καθώς και με σύμβαση προμήθειας ρεύματος

Δείτε περισσότερα
*Η ΡΑΕ είναι η εποπτεύουσα αρχή στον τομέα της προμήθειας ενεργειακών προϊόντων, κάθε καταναλωτής μπορεί να απευθύνεται στη ΡΑΕ σχετικά με θέματα συναφή με τη διαδικασία προμήθειας ενεργειακών προϊόντων, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του.